Kross av Tyskland!

Ojojoj... de stackars engelsmännen som alltid tycks förföljas av otur så fort det blir dags för slutsspel i stora internationella turneringar. Frank Lampard hade en boll inne vid ställningen 2-1 till Tyskland men domaren tycktes befinna sig på en annan planet vid tillfället och berövade England deras regelrätta kvittering.

Som en följd av detta fick vi se ett tyskland som sprang sönder England och Thomas Müller, min favoritspelare i det tyska laget sen hans uppvisning i inledningsmatchen mot Australien, sprang in 2 mål och avgjorde matchen för Tyskland. Vilken kille!!! Han kommer att bli en riktigt stor spelare. Mina drömmar hoppas och tror att Arsenal har vett nog att hosta upp lite pengar för honom, för säg en klubb utöver Bayern München som den typ av spelare som Müller är hade passat bättre i?

Visst påminner han lite om en ung Fredrik Ljungberg fast med större talang. Go Thomas Müller och nu är Tyskland som vanligt klara för minst en kvartsfinal. Hoppas dock att mitt VM-tips håller och Holland vinner VM. Om mitt VM-tips stämmer kommer Tyskarna att försvinna ut i kvartsfinalen i möte med Argentina :)

Så var det dags igen...

Har inte kunnat skriva på ett tag för hjärnan har varit långt borta ett tag nu. Vet fortfarande inte riktigt vart den är någonstans.

Mycket har hänt och det är liksom ingen större idé att nämna allt... Jag kom 4:a i kareokefinalen. Ett väldigt godkänt resultat utifrån premisserna att jag inte kan sjunga...

Well jag får nog återkomma när jag är mottaglig för yttre stimuli. Just nu blir det väldigt mycket fotboll och umgås med Melissa Horn och Cutting Crew från cd-spelaren/LP-spelaren.

Holland vinner VM.

RSS 2.0