Well, Well, så kan det gå!

Ja så bra på att tippa var man ju tydligen inte. Det är bara att bita i det sura äpplet, har blivit många sura äpplen att bita i på sista tiden. Men, men det är ju som när man var liten, allt som smakar illa är nyttigt.

IFK Göteborg blev totalt utspelade av ett Helsingborg på lekhumör. Jag och Marcus fick verkligen känna på hur det var att vara bortasupportrar när vi var de enda IFK-supportrarna på ena läktaren där det enbart fanns rödblåa Helsingborgare. Trevliga var de i alla fall och när IFK spelar så dåligt är det bara att ta ner hundhuvudet och buga inför högre makter. Deras borg, deras armé och vi fick bara titta på.

Den gode Hjalmar Jonsson hade ingen lyckad Måndagskväll. Islänningen bröstade ner bollen vid första målet till Rasmus Jönsson som pangade på för hela Helsingborg, 1-0 rättvist. Erik Sundin sprang sedan på allt och alla bollar som närmade sig Göteborgs backlinje och stötte såklart ihop med Hjalmar Jonsson som var senare än Öresundstågen in i situationen och rev ner honom. Frispark och 2-0 till Helsingborg. Resten av matchen spelade helsingborgarna av och bytte ut Rasmus Jönsson och satte in en back. IFK bytte in både Per Ericsson och William Atashkade offensivt men det hände ingenting. William blev totalt utraderad på sin kant och Per sprang efter en halvtimme som om han hade sprungit ett marathonlopp och sträckt sig i båda vaderna. Det enda riktigt positiva sakerna för IFKs del var målvakten Kim Christensen som flera gånger fick leka fantomen och rädda blåvitt, dessutom inhoppande Adam Johansson som kom in som yttermittfältare och gjorde det bra.

 Hjalmar Jonsson

Well, vi fick vandra hem lite besvikna genom Helsingborg. Självklart kantades centrum av supporterbråk. Vad ska man säga? Det finns bättre ställen att stoppa pengar på än o behöva hyra in halva Sveriges poliskår för en fotbollsmatch. Den andra halvan måste befunnit sig i Göteborg där AIK mötte GAIS.

Det är nog inget roligt att vara ensam tjej på stan en kväll som den i grannstaden. Du kan ju knappast ringa polisen om du skulle bli påhoppad, för de vaktar småpojkarna i Helsingborg.



Har sällan varit så skönt att vakna upp idag och ha mysmorgon med Linda som idag. Visst är det fantastiskt att Högskolan ger ut gratis högskoleprov som man bara kan hämta. Klar fördel för Linda om hon skall prestera bra på högskoleprovet nästa vecka. Fast jag vet redan att Linda kommer klara det med bravur, framförallt läsdelen.



Ikväll blir det monopol Simpsons edition med grannarna Linn och Marcus. Jag sätter en peng på att det lär bli jag och Linda som lär slåss om segern, fast jag vågar ju inte tippa längre. Sorry paret kadfors, men vi är på hugget.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0