Bli miljonär!

Jag tänkte bjuda på en riktigt god idé för den som aspirerar på att bli miljonär och är lite entrepenör.

Uppfinn en lättdiskad ugnssäker form. Det finns fasen inget som är så in i helsike svårdiskat som ugnssäkra formar. Det skulle vara plåtar då i så fall. Men i en ugnssäker form har man ju alltid någon form utav fett. Olja, margarin, smör, ost, mjölk grädde... God mat alltid, men detta mindre helvete att få bort skiten sen. De glatta glasytorna har en tendens att suga åt sig den mest svåra skiten och det hamnar under handtaget och uppe på kanterna där man kan skrubba och skrubba i evigheter och ändå aldrig bli nöjd.

Känner man att man väl är färdig med skrubbandet så har man garanterat och säkert skapat sig en skrubbhinna på själva formen också och då är det ju bara att gå på den igen.

Så snälla du som vill bli miljonär, varsågod uppfinn lättdiskade ugnsformar och plåtar, ta patent på det och du lär bli riktigt rik!


Man kan få fram mycket god mat i ugnen, men titta bara på flottet som gror in sig! Är det glas så blir man ännu mera skogstokig!

Kommentarer
Postat av: Marie Christiansson

Håller helt med dig. Visst kan man bli skogstokig av att försöka få rent en ugnssäker glasform. Stålull, diskmaskin, "gnuggelignugg", inget hjälper. Men det är ändå tur att dom finns för man kan göra många läckra maträtter i dom;-)

Marie

2011-02-06 @ 21:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0