Så fel det kan bli!

Alla har nog känt sig aningen spända inför en date någon gång. Eller varför inte om man försöker att ragga på någon. Det finns några givna "one-liners" kanske som man kan leverera men sen så tar det totalt stopp och man fullständigt står och trampar vatten på grund av många faktorer kanske.

Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av TV-serien "Ensam mamma söker" och lär inte göra det framöver heller eftersom jag anser att det är katastroftv när man blottar hela sitt liv och sina barns liv i TV på det sättet. Ändå lyckades jag precis ramla över ett klipp på Youtube nyss som går att lyftas ur sitt sammanhang, dvs ur programmet som sådant, och sätta i ett annat sammanhang. Studera noggrant den här killen här som alltså är i 29-årsåldern. Han representerar en nervositet och fumlighet som egentligen går att sätta på vilken kille/man som helst. Han skulle lika gärna kunnat vara 15 som 50, sammanhanget gör det hela egentligen bara totalt fel för honom och han gör bort sig fullständigt. 

http://www.youtube.com/watch?v=0tx8QON5g3A&feature=related 

Det bästa i klippet är inte hans totala avsaknad av självförtroende och känsla för situationen utan det faktum att han gjort sig iordning fysiskt och mentalt hela dagen och åkt 30 mil för att träffa en kvinna som han är intresserad av. Troligen har han köpt ny kavaj för dagen dessutom, för om du var skarpsynt så upptäckte du nog att prislappen faktiskt satt kvar i kavajen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0