Vara känd på St Helena!

St Helena är en ö mellan Afrika och Sydamerika där det bor ca 5200 invånare. De har fortfarande inte fått någon flygplats och enda sättet att ta sig till och från ön med färja till Afrikanska västkusten. Det tar med andra ord några dagar att ta sig därifrån.

Det är lite frågor som dyker upp i samband med förutsättningarna. Folk som inte kan ta sig ifrån sin egen ö så lätt, lever nog troligtvis större delen av sina liv på ön. Det borde med andra ord inte vara så svårt att bli kändis på St Helena. Vad krävs egentligen?

Rent ironiskt skulle det ju nästan räcka med att måla om staketet rosa, för att bli känd som "han med det rosa staketet" på hela ön. Har man väl träffat en tjej eller kille, är det nog troligen inte så stor idé att försöka vara otrogen eller ens försöka byta förhållande. Utbudet bör ju knappast vara så stort!

St Helena har faktiskt två konkurerande dagstidningar dessutom, The St Helena independent är en av dom. Det måste ju ständigt vara samma människor som figurerar i pressen och om inte annat har väl alla människor varit med minst en eller två gånger på ett år. Det kan inte lätt att vara trendsättare heller, eftersom utbudet på kläder lär vara ganska begränsat.

Vilken tur ändå att man inte lever på en isolerad ö någonstans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0