Sektledare!

Undrar hur det skulle vara att vara sektledare?

Att människor kan ta livet av sig för att en man eller kvinna har sagt det för exempel.

Undrar vad det är för människotyper som blir sektledare, hur dom är funtade, vad de har för bakgrund och framförallt vart börjar man?

Skulle jag vara sektledare hade jag nog velat leda en riktigt knäpp sekt som ingen förstår sig på. Ingen farlig sekt för någon annan än oss själva och som helt enkelt enbart är fullständigt meningslös. Jag tänkte mig nått i stil med det här:

"Hej vi skall ha ett möte i skogen på en nedlagd dansbana och sniffa lim tillsammans, samt läsa dikter av litauiska säljägare.

Obligatorisk klädsel är röda manchesterplagg och vi sover två och två i varje sovsäck, som vi syr upp själva på kvällen av importerade kaffepåsar från Nicaragua.

Kvällens meny är sånt vi finner i naturen på bokstaven M, som vi sen tillreder för allmän bespisning.

Till frukost komer vi att hålla ett seminarium om varför älgbeståndet har minskat så kraftigt i Moldavien de sista 10 åren.

OBS! Ta gärna med valfri Ekvatorial Guineisk barnbok som vi kan ha högläsning ur på kvällen.

Vid intresse hör av er till

Doktor Fredrik Haraldsson bakom den den stora papperskorgen på Gullmarsplans tunnelbanehållplats.

Väl Mött!"

En kulturliberal naturalistisk sekt där det religiösa legitimeras i den dialektiska processen mellan människan, dess natur och dess kultur!

Lät det lockande?

Kommentarer
Postat av: Christian Thomasson

Fredrik, du underskattar dagens ungdom. Dels är DNs nutidsorientering konstruerad så att de 5 utslagfrågorna skall vara svåra. För det är många som har alla rätt på de vanliga 30 frågorna och då skall det vara svårt.

Men sen de som har alla rätt på de vanliga 30 är oftas väldigt allmänbildade eller kanske cineaster så det lär säkert vara många som kan den fråga också!

2011-10-11 @ 13:58:52
Postat av: Fredrik

Jag menar att det finns en lustighet i att den selektionen av ämnen som anses vara relevanta att kunna är lustig. Vilken typ av kunskap som du kan tänkas besitta för att premieras för den :P

2011-10-11 @ 14:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0