En liten notering!

För alla er som älskar tv-serien "Vänner" kommer här en liten bonus. Ni vet väl att det var rätt så stor ålderskillnad på skådespelarna? Lisa Kudrow som spelade Pheobe var exempelvis över 40 när serien var slut. Detsamma gällde för Courteney Cox som spelade Monica. Svårt att tro att de två redan är över 30 när serien inleddes.

Hur som haver satt jag i alla fall och lyssnade på gamla Bruce Springsteen-låtar på youtube. Vem tror ni dyker upp i musikvideon och dansar med Bruce i slutet av musikvideon?

 
För er som inte vill höra hela låten, kika runt 2:20 in i klippet och spana in en 20-år gammal skådespelerska, 10 år innan hon blev känd i TV-serien vänner. Känner ni igen henne? Tjejen i mitten med kort hår!

Kommentarer
Postat av: Emma M

Det var ju så hon blev upptäckt :) Genom att Bruce råkade välja ut henne i publiken och någon producent/regissör råkade se henne. Tänka sig vad man kan bli av att gå på konsert ;D

2012-06-02 @ 11:52:33
Postat av: Fredrik

Det gör ju det hela än mer fascinerande!

2012-06-02 @ 11:55:04
Postat av: Emma M

Det var ju så hon blev upptäckt :)Genom att Bruce råkade välja henne och plocka upp henne på scen och någon producent/regissör råkar se henne. Tänka sig vad som kan ske när man går på konsert ;D

2012-06-02 @ 11:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0